‘Alanya’da 65 bin borçlu var’

ALANYA Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Muharrem Gövce, “Alanya'da 65 bin kişinin vergi borcu var. Biz bu mükelleflere bilgilendirme mektubu yolladık, bizimle irtibata geçsinler.

Aksi takdirde 1 Mart itibariyle haciz işlemleri başlayacak” dedi. Alanya Vergi Dairesi'nde yaşanan yoğunluk hakkında bilgi veren Gövce, 65 bin borçlu mükellefi uyardı. Gövce, “Vergi Dairesi'ndeki yoğunluğun sebebi, 31 Ocak 2012 tarihinin, motorlu taşıtlar vergisinin ilk taksitinin son ödeme günü olmasından dolayıdır. Ayrıca 6 bin 111 sayılı kanunun beşinci taksitinin ödenmesinin de bugün son günüydü. Tecil taksitlendirme yapılan mükelleflerin de taksitlerinin son ödeme günü bugündü. Dairemizde bu sebeplerden dolayı bir yoğunluk söz konusu” dedi. ‘VATANDAŞ GEÇ KALMASIN’ Dün itibariyle 15 veznedarın görev yaparak yoğunluğu en hafife indirmeye çalıştıklarını söyleyen Gövce, “Ama yoğunluk yine de azalmıyor. Vatandaşlarımızdan ricamız, ödemelerini son güne bırakmasınlar. Ayrıca Alanya Vergi Dairesi'ne borçlu olan ve yapılandırma kapsamına girmeyen 65 bin 500 mükellefe bilgilendirme mektubu gönderdik. Bu mektupları alan mükelleflerimizin bizimle mutlaka irtibata geçmeleri gerekiyor. İleride doğabilecek haciz işlemleriyle muhatap olmamaları için bu çok önemli. Bilgilendirme mektubunu alan kişinin mutlaka dairemize borcu vardır ve bu mektubu dikkate almalarını önemle arz ediyoruz. Aksi takdirde 1 Mart'tan itibaren haciz işlemlerine başlanacak” diye konuştu.

#

01 Şub 2012 - 00:12 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber