Alanya Vatan 'Masa' açıyor

Halkı anayasa değişikliğinin getireceği olumsuzluklar hakkında bilgilendireceklerini bildiren Vatan Partisi İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu, “27 Mart Pazartesi günü saat 14.30’da Atatürk Anıtı karşısı Akbank önünde 'Hayır Bilgilendirme Masası'nı açıyoruz" dedi

Haber: Alper KUTAY

ANAYASA Referandumu'nda "Hayır" oyu vereceklerini söyleyen Vatan Partisi İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu, "Türkiye, İstiklâl Savaşı'ndan sonra en zorlu koşulların içindedir. Çetin mücadeleler ancak büyük güçlerle başarılır. Bugün öncelikli görevimiz, devletin ve milletin topyekun birliğini sağlamaktır. Oysa anayasa değişikliği dayatması milleti kamplara ayırıyor. Yapılmak istenen nedir? Hayır çıkınca, Türkiye birleşecek ve emperyalistlerin sesi soluğu kesilecektir. Huzursuzluğa ve ekonomik çıkmaza hayır" dedi. Halkı anayasa değişikliğinin getireceği olumsuzluklar hakkında bilgilendireceklerini bildiren Kurtoğlu, “27 Mart Pazartesi günü saat 14.30’da Atatürk Anıtı karşısı Akbank önünde 'Hayır Bilgilendirme Masası'nı açıyoruz. 16 Nisan'a kadar her gün 15.00 ve 20.00 saatleri arasında halkımıza gerçekleri anlatacağız. Tüm halkımızı davet ediyoruz" diye konuştu.

26 Mar 2017 - 16:11 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber