Alanya MHP Bahçeli mitingine hazırlanıyor

Bugün Avsallar, yarın Sanayi Sitesi, Cuma günü de Türktaş Mahallesi'nde seçim çalışması yapacak olan MHP İlçe Teşkilatı, 8 Nisan'da Antalya'da miting yapacak olan Bahçeli programına tam kadro katılıyor

Haber: Alper KUTAY  
MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, 8 Nisan Cumartesi günü Antalya'ya gelecek olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mitingine geniş katılım sağlayacaklarını söyledi. Alanya halkını, partilileri ve ülküdaşlarını Antalya mitinginde Bahçeli'yi dinlemeye, referandum süreciyle alakalı bilgi almaya davet eden Türkdoğan, "MHP'nin ilçe teşkilatları, mevcuttaki bütün organlarıyla birlikte en kalabalık şekilde Antalya mitinginde yer alacaklar. Bu anlamda çalışmalarımızı bugün itibarıyla başlatıyoruz" dedi. 16 Nisan'da yapılacak Anayasa Referandumu süreciyle ilgili çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Türkdoğan, "Birçok esnaf ve mahalle ziyaretlerinin ardından Avsallar Mahallesi'nde çalışma yapacağız. Perşembe günü (yarın) Alanya Sanayi Sitesi esnafını, Cuma günü de Türktaş Mahallesi'ni ziyaret edip ülkenin bekası için 'Evet' dediğimizi bir kez daha ifade edeceğiz" dedi.

29 Mar 2017 - 17:17 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber