Alanya merkezin koordinatörü belli oldu

Günlerdir merakla beklenen Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Alanya'da kuracağı koordinatörlüğe kimin getireleceği konusu açıklığa kavuştu. Alanya Koordinatörlüğü'ne Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney atanırken, Ak Parti İlçe Başkanlığına ise Mustafa Berberoğlu getirildi

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, merkez, doğu ve batı olmak üzere üç koordinatör atadı. İlk koordinatör beklendiği gibi Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Hüseyin Güney oldu. Güney, merkezden sorumlu olacak.

Hüseyin Güney Büyükşehir Belediyesi'nin Alanya Merkez Koordinatörü olurken Batı bölgesinden sorumlu olarak da Eski Emişbeleni Belediye Başkanı Nurettin Uludağ'ın atandığı bildirildi. Doğu bölgesinden sorumlu koordinatör için de iki üç isim üzerinde çalışma yapıldığı öğrenildi. Doğu ve Batı koordinatörlerin Merkez Koordinatörü Güney'in yardımcısı olarak da görev yapabilecekleri gelen haberler arasında.

İLÇE BAŞKANLIĞI BERBEROĞLU'NUN
Hüseyin Güney'in uzun yıllardır sürdürdüğü İlçe Başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından, Mustafa Berberoğlu başkan olacak. Parti tüzüğüne göre İlçe başkanı olması kesin olan Berberoğlu için Cumartesi günü Antalya İl Teşkilatı'ndan gelen bir ekip parti içerisinde temayül yoklaması yaptı. Yapılan temayülde üyelerin tamamının Berberoğlu'nun İlçe başkanı olmasını istedikleri öğrenildi. Ak Parti Alanya İlçe Başkanlığı'na Mustafa Berberoğlu getirildi.

12 May 2014 - 12:06 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber