'Alanya çok duyarlı'

Bayırbucak Türkmenleri için kampanya başlatan Alanya Alperen Ocakları, toplanan malzemeleri bugün kamyonlarla Türkmen Dağı'na gönderecek.

Haber: Alper KUTAY
ALANYA
Alperen Ocakları tarafından BayırbucakTürkmenleri için başlatılan yardım kampanyasında toplanan malzemeler bugün kamyonlarla Hatay-Suriye sınırındaki Türkmen Dağı'na gönderilecek. Etkinlik hakkında bilgi veren Alperen Ocakları Başkanı Vedat Uygur, "Kampanyamız tüm hızıyla devam ediyor. Sağ olsunlar, Alanyalı hemşerilerimizin ilgisi çok yoğun oldu. Bayırbucak Türkmen'i kardeşlerimiz için en önemli ihtiyaçlardan olan sütten kesilen annelerimizin bebekleri için pirinç unu ve battaniyelerimizi depomuzda istiflemeye başladık. Pazartesi günü itibariyle kamyonlarla yola çıkılacaktır. Siparişimiz üzerine Hasbul Gıda'ya 500 paket pirinç unu geldi. 250 paketini satın aldık. Kalan 250 paketin temini için hayırsever vatandaşlarımız kolisi 15 TL'den Hasbul'dan temin edebilir veya Hasbul Gıda'dan Mahsuni Kütürüp'e 0 549 623 32 22 numaralı telefonla ulaşabilirler. Battaniye yardımları için Deniz Ev Tekstili'nden Muhittin Düşünce arkadaşımıza da 0 538 046 28 06 numaralı telefondan ulaşılabilir" dedi.

13 Ara 2015 - 16:32 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber