‘Alanya Belediyesi CHP’li olacak’

CHP İlçe Başkanı Şevki Türktaş’ın köyleri dolaşıp Büyükşehir Yasası’nın kendi pencerelerinden gördükleri zararlarını anlatan broşürleri dağıttığı şu günlerde sürpriz bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Devrim Kök, “CHP iktidara yürüyor, önümüzdeki seçimlerde Kepez ve Alanya'yı da alacağız” dedi.

Alper KUTAY
CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Devrim Kök, başkan yardımcıları ile sırasıyla Elazığlılar, Çorum Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma, Akşehir'i Sevenler, Tuncelililer, Atatürkçü Düşünce, Yörükler, Antalya Şehitler ve Gaziler ile Karadenizliler derneklerini ziyaret etti. Devrim Kök, dernek başkanları ve yöneticilerinden dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Faaliyetleri esnasında karşılaştıkları sorunları not alan Kök, çözümü konusunda gayret sarf edeceklerini söyleyerek, partisiyle ilgili gelen soruları yanıtladı. Partinin genel durumu ile ilgili açıklamalarında bulunan Kök, iktidarın artık ülkeyi yönetemez hale geldiğini iddia ederek, CHP'nin hızla iktidara yürüdüğünü söyledi. CHP'nin oylarının arttığını ifade eden Kök, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘AKP’NİN ÇÖKÜŞÜ HIZLANACAK’ “Bunu laf olsun diye söylemiyoruz. Bilimsel veriler bunu söylüyor. Yapılan her anket bunu gösteriyor. AK Parti çöküyor. Kılıçdaroğlu önderliğindeki CHP, iyi bir ivme yakalamış durumda. Yerel seçimler AK Parti'nin çöküşünü hızlandıracak. Bu toplum, ilk genel seçimde ülkenin yeniden dizaynı yetkisini, ülkeyi ayağa kaldırma, ülkeye ve insanına onurunu kazanma, onurlu yaşama hakkı için görevi Cumhuriyet Halk Partisi'ne verecek.” Büyükşehir, Muratpaşa ve Konyaaltı belediye başkanlarını çok başarılı bulduğunu bazı örneklerle anlatan Kök, bu başarıların CHP oylarının artmasında önemli etken olduğunu kaydetti. Kök, oy anlamında en yakın takipçi partiyle aralarının hızla açıldığını belirterek, “CHP iktidara yürüyor, önümüzdeki seçimlerde Kepez ve Alanya'yı da alacağız. Antalya'da Başbakanı hayretler içerisinde bırakacağız. Ben bu seçimde İstanbul'u da alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

#

19 Ara 2012 - 00:05 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber