‘Alanya basınından gündem belirleme ücreti isteyeceğim’

YAPTIĞI her açıklamasının olay olduğunu söyleyen Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, “Çok yakında Alanya basınından gündem belirleme parası talep edeceğim.

Benim yaptığım açıklamalar olmasa Alanya’da gündem sıkıntısı yaşanır” dedi. Haftalık olağan encümen toplantısından sonra gazetecilerle sohbet eden Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, “Sıcak da olsa Alanya için hoş bir Ramazan atmosferi geçiriyoruz. Biz de önceden gerekli tedbirlerimizi almıştık. Şu anda Eşgilik Düğün Salonu’nda minimum 1.500 kişilik yemek ikramımız oluyor. Bunların bir kısmı evlere edilen servislerdir. Evlere yaklaşık 400 civarında iftar yemeği gidiyor. Daha önceki listelerimizde olan ihtiyaç sahiplerine belediyemizin sivil araçları ile sadece Ramazan’da değil, diğer zamanlarda da yapıldığı gibi bir malzeme desteği, maddi erzak desteği sağlıyoruz” dedi. GÜNEY’E YANIT VERMEK İSTEMEDİ Geçen hafta yapılan encümen toplantısında, “Alanya’nın şehir trafiği keşmekeş durumda! Bu da batı girişini kapatmaktaki haklılığımızı ortaya koyuyor. Şimdi sıra doğu girişini kapatmaya geldi. Çok yakında doğu girişini de kapatacağım” diyen Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, kendisine bu konuda tepki gösterenlerin söylediklerinin önemli olmadığını belirtti. Gazetecilerin, “Sizin doğu girişini kapatacağınız yönündeki açıklamalarınıza AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney’den itiraz geldi. Yanıtınız var mı?” sorusuna ilginç bir cevap veren Başkan Sipahioğlu, “Geçin onları. O tür konuları biz bir kere konuşuruz, başkaları ise devamlı konuşur. Onu geçin” dedi. Başkan Sipahioğlu ayrıca encümen üyelerine Tosmur Dimçayı ile Alanya arasına yapılacak yeni bir su kanalının projesini de tanıttı. Kanal İstanbul benzeri bir çalışma olacağı belirtilen proje hakkında Sipahioğlu fazla detaya girmedi.

#

27 Tem 2012 - 00:15 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber