Alanya AK Gençlik mahallelere iniyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İlçe Teşkilatı bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Kolları, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı Seçimleri sonrası başlattığı yeni yapılanmayla Alanya’daki 102 mahallenin tamamına ‘Mahalle Temsilciliği’ atamaları yapmaya başladı

ADALET

ve Kalkınma Partisi (AKP) İlçe Teşkilatı bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Kolları, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı Seçimleri sonrası başlattığı yeni yapılanmayla Alanya’daki 102 mahallenin tamamına ‘Mahalle Temsilciliği’ atamaları yapmaya başladı. Çalışmayla ilgili bilgi veren Gençlik Kolları Başkanı Cemal Yeniacun, “Alanya’da yeni bir yapılanmaya gidiyoruz. 102 mahallemizin tamamına temsilci atayarak 2015 Genel Seçimleri’ne en hazır şekilde gireceğiz. Bu projeyle her mahallede yönetim kurulu oluşturulacak. Bu yönetim kurulları Alanya İlçe Teşkilatı’nın yönetim kurulu kararları doğrultusunda çalışacak, her yönetim kurulu toplantısında da yer alacak” dedi. Mahalle Temsilciliği’ne ilginin yoğun olduğunu, AKP’de makam ve mevkiinin önemli olmadığını dile getiren Yeniacun, temsilci gençlerin istişare sonucu belirleneceğini kaydetti.

19 Kas 2014 - 19:02 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber