Aksoy'dan birlik mesajı

MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, "12. olağan genel kurulda yeniden seçildik, cumhuriyetin devamı için sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi

Haber: Alper KUTAY

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, düzenlediği basın toplantısında, 21 Mayıs'ta gerçekleştirilen 12. Olağan İl Kongresi'nde yeniden başkan seçildiğini söyledi. Kongre sürecinde kendisine ve yönetim kuruluna destek verenlere teşekkür eden Başkan Aksoy, geçen yıl MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin teveccühü sonucu il başkanlığına atandığını hatırlattı. Başkan Aksoy, "Bir yıl sonra yapılan olağan kongreyle bu göreve yeniden seçildim. Geride kalan bir yıl içinde hem sosyal, hem de siyasal olarak hemşerilerimizle ve partililerimizle bir olma mücadelesi verdik" dedi.
'MHP OLARAK KENETLENECEĞİZ'
Gazipaşa'dan Kaş'a kadar tüm Antalya'da kenetleneceklerini kaydeden Aksoy, "Liderin ardı sıra giderek 'Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben' düsturunu toplumun her kademesine anlatacağız. MHP'nin varlığının bu necip millet için ne kadar önemli olduğunu anlatacağız. Yerel yönetimdeki arkadaşlarımız ve milletvekillerimizle kenetleneceğiz. Milletimizin varlığı, cumhuriyetin devamı ve Türklüğün bekası için verdiğimiz ve vermeye devam edeceğimiz bu mücadeleden rahatsız olanlara ortak sözümüz, 'Sizler rahatsız oldukça bizler daha güçlü geleceğiz' olacaktır" diye konuştu. Başkan Aksoy, 11 Haziran Pazar günü Cam Piramit'te iftar programı da düzenleyeceklerini belirterek, Antalyalıları davet etti.

29 May 2017 - 23:44 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber