Akşenerli fotoğrafı kullanıp algı operasyonları yapmayın!

Antalya'da Meral Akşener'e en yakın isim olarak bilinen Musa Ertuğan, "Akşener ziyaretlerinde çekilen fotoğraflar üzerinden kimse görev beklemesin" dedi

Haber: Alper KUTAY

ANTALYA'DA MHP camiasının tanınmış ve sevilen isimlerinden biri olan, ancak geçtiğimiz Nisan ayında MHP'den istifa edip Merkez Parti kurma hazırlıklarına başlayan Meral Akşener'e destek veren Antalya eski Merkez İlçe Başkanı ve eski Üst Kurul Delegesi Musa Ertuğan, Akşener'i ziyaret edip çekilen fotoğrafları sosyal medyada paylaşanlara, "Kimse şimdiden hiçbir görev beklemesin" uyarısı yaptı. Akşener'in parti kurması halinde Antalya'da İl Başkanı olacağı konuşulan Ertuğan, aralarında Alanya'daki eski MHP'lilerin, yeni Akşenercilerin de olduğu siyasilere şu mesajı verdi: "Merkez ile yapılan masumane görüşmeleri, kendi lokal merkezlerine geleceğin pazarlığını yapmış gibi servis ederek ileride oluşacak olan yeni yapılarda makam ve unvan devşirme dönemleri sona ermiştir. İleride il ve ilçe başkanlarının demokratik süreçlerle tayin edilebilmesi için siyasal kavga vermekteyiz. Ülkenin dişi tırnağıyla kazıdığı, son umut haline gelen bu siyaset umudunun üstüne hiç kimsenin hoyratça bağdaş kuramayacağını ve kişisel yetenekleriyle kazanımda bulunmak yerine bu hareketin önde gelen kişilerini kendi reklamı olarak gazete sütunlarında pano olarak kullanamayacağını bilmenizi isteriz."

20 Tem 2017 - 16:40 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber