AKP’nin başına Köse geçti

ADALET ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, seçimlere kadar birlikte çalışmak ve sorumluluğu paylaşarak seçimlerde Antalya'da birinci parti olmak zorunda olduklarını söyledi.

Alper KUTAY
Milletvekilliği aday adaylığı için il başkanlığı görevinden ayrılan Hüseyin Samani'nin ardından, temayül yoklamalarında öne çıktığı belirtilen Mustafa Köse, AK Parti Genel Merkezi'nce il başkanı olarak atandı. Köse, düzenlediği basın toplantısında, dün Ankara'ya davet edildiğini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ataması gerçekleştirilen 35 il başkanı ile yaklaşık 3 saat toplantı gerçekleştirdiklerini anlattı. Bu toplantıda Başbakan Erdoğan'ın tüm il başkan adaylarını tanıma fırsatı bulduğunu belirten Köse, “Toplantı sonunda kendileri bize mazbatayı verdiler ve Antalya İl Başkanı olarak ilan ettiler” dedi. PARTİMİZİ DAHA İLERİYE GÖTÜRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ Atamanın Antalya ve Türkiye için hayırlı olmasını dileyen Köse, teşkilatın teveccühü ile bu göreve geldiğini anlatarak, “Genel merkezin prensipleri doğrultusunda, gece gündüz demeden önümüzdeki seçimlere kadar, hep birlikte çalışmak ve bu sorumluluğu paylaşarak 2011 seçimlerinde Antalya'da birinci parti olmak zorundayız” diye konuştu. Antalya'da bugüne kadar, Habip Akan, Ramazan Avcı, Hamza Taş ve Hüseyin Samani'nin il başkanlığı yaptığını hatırlatan Köse, Samani'den aldığı bayrağı daha ileriye götürmek için çalışacağını sözlerine ekledi.

#

11 Şub 2011 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber