AKPM'den Nevruz mesajı

AVRUPA Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Başkanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Nevruz Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Baharın yeniden başlangıcı ve tabiatın uyanışını simgeleyen Nevruz bayramının birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, "Ülkemizde olduğu gibi birçok ülkede de barışın, kardeşliğin ve hoşgörünün bayramı olarak kutlanan Nevruz, insanların bahar coşkusu ile birleştiği, barış ve kardeşlik duygularının pekişmesine vesile olan müstesna bir bayramdır. Bu güzel günün kardeşliğe katkı sağlamasını temenni ediyorum" dedi.

#

22 Mar 2011 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber