‘AKP’li Samani densizlik yapıyor’

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Adnan Kaya, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani'nin yaptığı açıklamalara ve ortaya attığı iddialara cevap vermekte gecikmedi.

MHP'yi CHP'nin destekçiyi olmakla suçlayan Samani'nin açıklamalarını densizlik olarak nitelendiren Kaya, “Tahteravalli siyasetinden vazgeçin” çağrısı yaptı. Kaya, tramvayla ilgili ilginç bir iddiada bulunmayı da ihmal etmedi. AK Parti İl başkanı Hüseyin Samani'nin düzenlediği basın toplantısında “MHP, Akaydın'a destek vermekte CHP'yi bile geçti” açıklamasına MHP İl başkanı Adnan Kaya cevap verdi. Samani'nin densizce açıklamalar yaptığı ileri süren Kaya, Akaydın'dın türbanla yaptığı açıklamasının suçlusunun MHP olduğunu söyledi. AK Parti'nin stepnesinin başörtüsü konusu olduğunu söyleyen Kaya, “Allah, peygamber, Kur'an hiç kimsenin tekelinde değildir” dedi. Kaya, tramvayla ilgili ilginç bir iddia da ortaya attı. Kayseri de yine AK Partili bir belediye tarafından 27 kilometrelik ve 17 vagondan oluşan tramvay hattının 85 milyon liraya yaptırıldığını ileri süren Kaya, AKP'li Türel'in 11,7 kilometrelik ve 13 vagonluk tramvayı 124 milyon Euro krediyse yaptığını söyledi. Kaya, ortaya çıkan 170 milyon liralık farkın şaşırtıcı olduğunu söyledi ve bu paranın nereye gittiğinin hesabının sorulacağını belirtti. Kaya, Antalya'da yaşanan sel felaketine de değinerek bölgede hiçbir hükümet ve devlet yetkilisinin olmamasının şaşırtıcı ve üzücü olduğunu söyledi.

#

25 Şub 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber