AKP'li kadınlar erken seçime hazır

7 Haziran Genel Seçimleri'nde Alanya'da AKP'nin seçimi kazanmasında büyük pay sahibi olan Kadın Kolları Teşkilatı, Yürütme Kurulu toplantısı gerçekleştirdi

ADALET ve Kalkınma Partisi (AKP) Alanya Kadın Kolları Yürütme Kurulu, haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. 7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde yaptıkları çalışmalarla AKP'nin Alanya'da birinci olmasında büyük pay sahibi olan AKP'li kadınlar, çalışmalar ile ilgili Yürütme Kurulu toplantısında fikir alışverişinde bulundu. Toplantı sonunda konuşan AKP Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık, "7 Haziran Genel Seçimleri'nde yapmış olduğumuz çalışmalar ve bundan sonraki süreçte yapacağımız çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Toplantılarımız önümüzdeki günlerde devam edecek. Biz AKP Kadın Kolları olarak olası bir erken seçime her an hazırız" dedi.

29 Tem 2015 - 16:25 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber