AKP'li kadınlar destek turunda

ADALET ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kumluca Kadın Kolları üyeleri, devlet hastanesinde tedavi gören diyaliz hastalarını ziyaret etti.

AK Parti Kumluca Kadın Kolları Başkanı Dilek Köken, yaptığı açıklamada, kadın kolları üyeleri olarak çeşitli kurumlara ziyaretler gerçekleştirdiklerini, bu ziyaretlerinden birinin de devlet hastanesi ziyareti olduğunu söyledi. Kumluca Devlet Hastanesi yönetimini de ziyaret ettiklerini hatırlatan Köken, “Ziyaretlerimizde hem hastane yönetiminin çalışmaları hakkında bilgi aldık, hem de yatan hastalarımıza geçmiş olsun dileğinde bulunduk. Hastane yönetimine, yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ettik” dedi. Köken, bu tür ziyaretlerinin bundan sonraki zamanlarda devam edeceğini sözlerine ekledi.

#

14 Eki 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber