AKP’li gençler Antalya’da buluştu

Antalya'da düzenlenen “2014 Yerel Seçimleri Çalışma Planı” konulu 2. Genişletilmiş Bölge Toplantısı'nda AKP'nin 6 ildeki gençlik kolları üyeleri bir araya geldi

ADALET ve Kalkınma Partisi (AKP) Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Genişletilmiş Bölge Toplantısı, Kepez Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Toplantıya Alanya’yı temsilen Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Mehmet Şirin, Teşkilat Başkanı Mustafa Değirmenci, Yerel Yönetimler Başkanı Cemal Yeniacun, Tanıtım ve Medya Başkanı Murat Aldemir katıldı. AKP Gençlik Kolları Genel Merkez Teşkilat Başkanı Ahmet Kılıç, Seçim İşleri Başkanı Kurtcan Çelebi, Yerel Yönetimler Başkanı Ömer Faruk İslam ile Ekonomik ve Mali İşler Başkanı Ali Taylan Öztaylan'ın yer aldığı toplantıya, Antalya, Afyon, Burdur, Isparta, Konya ve Karaman'dan gençlik kolları üyeleri katıldı.

14 Oca 2014 - 10:47 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber