AKP’li Çelik’ten kadın başkan yardımcısı jesti

Gazipaşa’da yerel seçimlerin ardından göreve gelen AKP’li Belediye Başkanı Doktor Adil Çelik, belediye başkan yardımcılığına 35 yaşındaki Semra Yalçın Bilgiç'i atadı

GAZİPAŞA’DA belediye başkan yardımcılığına ilk kez bir kadın getirilirken, görevine başlayan Avukat Semra Yalçın Bilgiç, “Çizmemi giyip hizmet etmek için sabırsızlanıyorum” dedi. Kendisine verilen görevden mutlu olduğunu belirten Bilgiç, “30 Mart seçimleri öncesinde belediye meclisine aday gösterildim, daha sonra da seçilerek meclise girdim. Bugün de belediye başkanımızın yardımcısı olarak görevlendirildim. Mutlu ve gururluyum” diye konuştu. Gazipaşa'yı güzel bir 5 yılın beklediğini ifade eden Bilgiç, “Gazipaşa'da çok güzel hizmetlere imza atacağız. Bu dönem çok farklı olacak ve çok kısa sürede değişimi herkes fark edecek. Gerekirse kendi işimi aksatırım, hizmeti asla aksatmam. Bulunduğum yerin hakkını vererek çalışmalarımı sürdüreceğim” dedi.

16 Nis 2014 - 17:26 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber