AKP’li Başkanın ‘elektrik’ isyanı!

TÜM Türkiye’yi ve Akdeniz Bölgesi’ni etkisi altına alan olumsuz hava koşulları ve sağanak yağış, Alanya’da sık sık elektrik kesintilerine neden olmaya başladı.

Yaklaşık bir haftadır kentin muhtelif bölgelerinde kısa aralıklarla elektrik kesintileri yaşanması vatandaşı isyan noktasına getirirken, her yerel ve genel seçim öncesi ülke genelinde enerji sorunu kalmadığını söyleyerek oy isteyen AKP Hükümeti’nin bir mensubu olan Emişbeleni Belediye Başkanı Nurettin Uludağ da elektrik kesintilerine isyan etti. Uludağ, sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfasına, “Bu Konaklı’daki elektrik kesintilerinden ne zaman kurtuluruz? Sevgili dostlar, bu çok mu zor acaba?” diyerek parti yönetimine ve TEDAŞ görevlilerine seslendi. ‘KESİNTİLERDEN GINA GELDİ’ Uludağ, Konaklı halkından da kısa sürede destek gördü. Mehmet Kılınç adlı bir takipçisi, “Hay ağzına sağlık Başkanım. Bazı şeyler değişmedikçe bu durum bitmeyecek” derken, Uludağ mesaj vermeyi sürdürdü. Uludağ, “Dostum, hangi çağda yaşıyoruz aklım almıyor. Konaklı’da birisi sert bir nefes alsa elektrik gidiyor. Mazeret üretmek kolay ama proje üretmek zor! Herkes kolayı seçiyor” dedi. Uludağ’ın bu sözlerine AKP Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ile AKP İlçe Başkanı Hüseyin Güney’in nasıl yanıt verecekleri ise merakla bekleniyor.

#

08 Ara 2012 - 00:05 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

BİLAL KILINÇ - dopruyu söyleyen dokuz köyden kovulur başkani taktir ettim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Aralık 00:05

Çorum Haber