AKP’den sel bölgesine ziyaret

ADALET ve Kalkınma Partisi (AKP) İl Başkanı Av. Mustafa Köse, Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Mahir Boztepe ve partililerle birlikte önceki gün aşırı yağış nedeniyle oluşan selin vurduğu Serik’in Çandır beldesini ziyaret etti.

İlk olarak Çandır’a giden AKP İl Başkanı Mustafa Köse ve beraberindekiler, uzun süren şiddetli yağış ve derenin taşması sonucu sel suları altında kalan seralarda incelemelerde bulunup vatandaşlarla görüştüler. Sel baskını nedeniyle seralarında hasar oluşan vatandaşlarla görüşen İl Başkanı Mustafa Köse, yetkililer ile telefon görüşmesi yaparak, hasar tespit çalışmalarının hızlı bir şekilde tamamlanmasını ve yasalar çerçevesinde vatandaşlara yardımcı olunmasını istedi.
‘VATANDAŞIN YARASI SARILACAK’
Uzun süreli şiddetli yağış sebebiyle Serik Çandır Beldesi ile Deniztepesi ve Yeşilyurt köylerinde 38 üreticiye ait domates, biber ve patlıcan ekili olan 343 dekar seranın yanı sıra 38 dekar meyve bahçesinin sel baskınından zarar gördüğü öğrenildi. Vatandaşlara ‘Geçmiş olsun’ dileklerini ileten Köse, yetkililerin sel baskınının hemen sonrasında hasar tespit çalışmasına başladığını belirterek, bundan sonra olabilecek sel baskınlarında daha fazla zarar yaşanmaması için ilgili kurumların gerekli tedbirleri alacağını ve milletvekilleriyle birlikte kendisinin de çalışmaların takipçisi olacağını söyledi. Köse, Milletvekili Enç ve Kepez Belediye Başkanı Tütüncü ile partililer, Çandır’da kıraathanede vatandaşlarla yaptıkları durum değerlendirmesinden sonra Serik merkezde su baskını yaşanan Okutan Pasajı’nda bulunan esnafı da ziyaret ettiler.

#

15 Oca 2013 - 00:11 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber