AKP'nin referandum çalışmaları devam ediyor

AKP Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Alanya'nın kırsal mahallelerinde vatandaşla bir araya gelerek, kalıcı siyasi istikrarın temini için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçilmesinin önemini anlattı. TBMM'nin en genç milletvekili Çelik, vatandaştan 'Evet' sözü aldı

Haber: Alper KUTAY

ADALET ve Kalkınma Partisi (AKP) Antalya Milletvekili ve TBMM Dış İlişkiler Komisyonu Üyesi Sena Nur Çelik, bu sabah Alanya'ya gelerek Elikesik Mahallesi'nden başlayıp seçim çalışması yaptı. 16 Nisan'da yapılacak Anayasa Referandumu öncesi seçmenden gelen soruları yanıtlayarak 'Evet' demenin neden gerekli olduğunu kendi penceresinden gerekçeleri ile ortaya koyan Çelik, son 15 yılda görülen ekonomik başarının siyasi istikrarla sağlandığını vurguladı. Yeni sistemle Yasama ve Yürütme'nin ayrılacağının, koalisyon ve yönetimde çift başlılık sorununun tamamen ortadan kalkacağının altını çizen Çelik'e bu ziyaretlerinde AKP İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ile Alanya Belediye Meclisi'nin AKP'li üyesi Kerim Başkaptan da eşlik etti. Çelik, Elikesik'ten sonra Yeniköy Mahallesi'nde seçmenle buluştu.

27 Mar 2017 - 15:48 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber