AKP'li Sümer'den CHP'li Kara'ya yanıt

CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara'nın katıldığı bir televizyon programında sarf ettiği "15 Temmuz kalkışması, Cumhurbaşkanı'nın bilgisi dahilinde yapılmıştır" sözlerine AKP İl Başkanı Rıza Sümer'den tepki geldi. Kara’nın 15 Temmuz hain darbe girişimi ile ilgili sözlerini kınadığını ifade eden Sümer, "Niyazi Nefi Kara sadece kanla yazılan bir destanı küçüksemekle kalmıyor, aynı zamanda da suç işliyor" dedi

Haber: Alper KUTAY
ADALET
ve Kalkınma Partisi (AKP) Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, "Görevi, vazifesi ne olursa olsun, hiçbir kimsenin 15 Temmuz gecesi tüm Türkiye’nin gözleri önünde yaşanan kanlı saldırıyı, önemsizleştirmesine, sulandırmasına izin vermeyiz. Bu siyasetin de ötesinde, o gece canlarını vatan için feda eden, millet için, vatan için, ülkemizin özgürlüğü için kendilerini siper eden şehitlerimize karşı vazifemizdir. Ve biz bu vazifeyi, her ne şartta olursa olsun sonuna kadar yerine getirmekten kaçmayız" dedi.
'CHP DARBEYİ SULANDIRIYOR'
"O gece mecliste görev yapan, 'Öleceksek burada ölelim' diyen milletin vekilleri ile konuşsun. Belki o gece yaşananları bir nebze olsun anlar, kendi insanının üzerine bomba yağdıran hainleri görür ve o geceyi sulandırma girişiminden vazgeçer" diyen Sümer, ".Niyazi Nefi Kara sadece kanla yazılan bir destanı küçüksemekle kalmıyor aynı zamanda da suç işliyor. Milletvekili dokunulmazlığı hiçbir kimseye suç işleme özgürlüğü vermez. '15 Temmuz Kalkışması Cumhurbaşkanının bilgisi dahilinde yapılmıştır' ifadesinin CHP’nin resmi ideolojisi olmadığını CHP Genel Başkanının darbe girişimi sonrasında yaptığı açıklamalardan anlayabiliyoruz. Görülüyor ki Niyazi Nefi Kara CHP Genel Başkanına inanmıyor. Kamuoyu bu konuda sürekli hassasiyet gösterecektir" ifadelerini kaydetti.
'KARA HALKI GALEYANA GETİRİYOR'
Niyazi Nefi Kara’nın ve yaptığı açıklamaların takipçisi olacaklarını ve açıklamaları milletin takdirine bıraktığını söyleyen İl Başkanı Sümer, bu tip girişimlere kesinlikle müsaade etmeyeceklerini sözlerine ekledi.

29 Kas 2016 - 14:19 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

akp sütten çıkmış ak kaşıksınız! - siz sütten çıkmış ak kaşıksınız! ülke süt liman! herşey mükemmel! tek sorumlu ve suçlu muhalefetteki chp öyle mi? eğitimli kesimler bunu yemez.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Kasım 14:19
05

EĞİTİM - eğitim li olmak demek chp ye veya hdp ye oy vermek anlamına gelmiyor,hdpkk ya destek anlamına hiç gelmiyor!eğitim li yaklaşım yanlış tespit,chp milletin gözün de hdp oldu,bunu kabul et

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Kasım 14:19
04

ahmet - bende eğitimliyim,ama vatan için canımı veririm!!!eğitimli olmak teröristleri desteklemek anlamına asla gelmez!!kendi kendini kandırma!!!aç gözünüde gerçekleri görrr!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Kasım 14:19
03

veli - eğitimli derken?terörist başı Abdullah Öcalan da okumuş,ne olmuş?terörist olmuşşşşş!!!okumakla olmuyor bu işler hacııı !!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Kasım 14:19
02

ALANYA LI KAPTAN - RIZA BEY ÇOK HAKLI CHP CHP LİLİKTEN ÇIKTI VE CHPKK OLDU,CHP HDP YE EMANET OY VERDİ,HDP BARAJI AŞTIĞINDA PİLAV DAĞITTILAR,TERÖRİST CENAZELERİNE ÇOK SIK GÖRDÜK CHP Lİ VEKİLLERİ,EN SON YİNE HDP NİN AVUKATLIĞINA SOYUNDULAR VE CHPKK LI OLDULAR,BAHCELİ NİN DEDİĞİ GİBİ HDPKK NIN DON LASTİĞİ OLDULAR,ÇOK YAZIK

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Kasım 14:19
01

keriman - Yere batsın eğitiminiz.eğitimli insan pkk ya feto ya destek vermez.dahil chp liler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Kasım 14:19

Çorum Haber