‘’AKP erken seçime 7/24 hazır’’

AKP Antalya Milletvekili Avukat Mustafa Köse, Kepez'deki 7 mahallede mahalle temsilcileri, yönetimleri ve vatandaşlarla bir araya geldi

YEŞİLTEPE, Fatih, Göçerler, Esentepe, Çamlıbel, Erenköy ve Kanal Mahallesi’ni ziyaret eden Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Yasemin Taksi Durağı’nda taksicilerle sohbet etti. AKP'nin mahalle temsilcileri ve yöneticileri ile de bir araya gelen Köse, seçim sonuçları, önümüzdeki süreçte izlenecek yol hakkında fikir alışverişinde bulundu. Köse, vatandaştan gelen talepleri Büyükşehir ve Kepez yetkilileri ile görüşerek, sorunların çözümü konusunda girişimlerde bulundu. 7 Haziran Genel Seçimleri'nde AKP’nin elde ettiği sonucu değerlendiren Köse, “Antalya’da yüzde 37, Türkiye genelinde ise oyların yüzde 41’ini aldık. Bu rakamlar hiç de küçümsenecek oranlar değil. Ancak tek başımıza hükümeti kuracak sonucu elde edemedik. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu öncülüğünde koalisyon görüşmeleri devam ediyor. Bu görüşmelerden ülkemiz için en hayırlı sonucun çıkmasını temenni ediyorum” dedi.

'TEŞKİLATLARIMIZ HAZIR OLSUN'

AKP’nin tüm teşkilatlarının seçime hazır olması gerektiğini belirten Köse, “Mahalle yöneticilerimiz, ilçe, il yöneticilerimiz yarın seçim olacakmış gibi hazırlıklı olmalı. Seçimlerde en önemli görev mahalle temsilcilerimize düşüyor. Bugüne kadar Antalya’da girdiğimiz her seçimde özverili bir şekilde çalışan mahalle temsilcilerimizin aynı duyarlılıkla olası bir seçimde görev yapacaklarına inanıyorum” diye konuştu. Son günlerde ülkemizde yaşanan terör olaylarına da değinen Köse, “Ülkemizde kanın durması, anaların ağlamaması için hükümetimizin çözüm süreci ile attığı adımları bazıları yanlış anladı ve dilediği gibi hareket edebileceklerini düşündü. İyi niyetimizi ülkede bir güvenlik zafiyeti varmış gibi göstermek isteyenler oldu. Kimse yüzüne maske takıp elinde silahla sokakta gezemez. Kimse savaş çığırtkanlığı yapmamalı. Terör eylemleri karşısında devletimiz IŞİD ve PKK’ya güvenlik operasyonları başlatmıştır" dedi.

29 Tem 2015 - 14:51 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber