AKP'den örnek ziyaret

AKP Gençlik Kolları, Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu'ya 'Hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi.

Haber : Alper KUTAY
ALANYA
Ülkü Ocakları Başkanlığı'na atanan Abil Gündoğdu'ya 'Hayırlı olsun' ziyaretleri devam ediyor. Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İlçe Teşkilatı'na bağlı Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık, ÜniAk Alanya Başkanı Yılmaz İçmen, Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Cem Yıldırım ve Özal Durna, Abil Gündoğdu ve ekibini ziyaret edip görevinde başarılar diledi. Ziyareti değerlendiren Alaaddin Işık, "Bizleri güzel şekilde karşılayan Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu'ya ve ekibine teşekkür ediyoruz. Ülke menfaatleri ve Alanya'nın yararına olan her türlü projede her zaman beraber çalışabileceğimiz güzel bir dönem olmasını temenni ediyorum" dedi. Gündoğdu ise Işık ve ekibine ziyaretleri ve dilekleri için teşekkür etti.

27 Kas 2016 - 09:16 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber