Akaydın’dan Türktaş’a tam destek

CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Şefik Türktaş dün Antalya’ya giderek Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ile görüştü. Haftaya Salı günü Alanya’ya gelip Türktaş’a tam destek vereceğini söyleyen Akaydın, bir de Alanya’nın bir köyüne düğün salonu yaptırma sözü verdi

-Alper KUTAY CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Şefik Türktaş, dün Antalya’ya giderek Büyükşehir Belediye Başkanı ve 30 Mart yerel seçimleri öncesi yeniden aday gösterilen Prof. Dr. Mustafa Akaydın ile görüşerek projelerini anlattı. Türktaş’ın gerek üç yıllık Alanya Belediye Başkan Yardımcılığı, gerekse on yıllık Oba Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı başarılı çalışmaların takdire şayan olduğunu ifade eden Akaydın, Alanya’nın kendileri için çok önemli bir ilçe olduğunu kaydetti. Akaydın, 14 Ocak Salı günü Alanya’ya geleceğini ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti’nde (AGC) Şefik Türktaş ile birlikte basın toplantısı düzenleyeceğini söyledi.

ALANYA PROJELERİNE TAM NOT

Mustafa Akaydın, “Bizim için Kepez ve Konyaaltı ne ise, Alanya da odur. Ayrı gayrı olmaz” dedi. Öte yandan Şefik Türktaş, yerel seçimden hemen önce Alanya’nın bir köyüne modern bir düğün salonu yapılması için de Akaydın Hoca’dan söz aldı. Türktaş, “Önceki gün Mahmutlar’da çiftçi kardeşlerimle beraberdim, şimdi Mustafa Hoca’m ile projelerimizi konuşuyoruz. Alanya için hazırladığım projeleri anlattım. Kendisine Alanya davetimi kabul ettiği ve destek sözü verdiği için teşekkür ederim. Bu seçimde kazanan sadece CHP değil, Alanya merkez, belde ve köylerde yaşayan vatandaşlarımız olacak” diye konuştu.

08 Oca 2014 - 18:30 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber