Akaydın AKP’den şikâyetçi

Antalya Büyükşehir Belediyesi eski başkanı CHP'li Mustafa Akaydın, 2 Nisan günü evrakların yakıldığı iddiasıyla belediye binasına giren AKP’lilerden şikâyetçi oldu

YEREL seçimlerin ardından Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanan AKP’li Menderes Türel ve ekibinin, belediye evraklarının yakıldığı iddiasıyla Hurma Mahallesi'ndeki belediyeye ait tesisleri basması ve ardından AKP’lilerin belediye binasına girmesine tepki gösteren Mustafa Akaydın, dün Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikâyetçi oldu. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne giderek olayın anayasal bir suç olduğunu belirten eski başkan Akaydın, “2 Nisan günü Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne yapılan çok ciddi bir anayasa suçu vardı. Sayın Türel henüz mazbatasını almadığı halde, başında Antalya Milletvekili Gökçen Enç'in bulunduğu AKP’li bir grup tarafından siyasi Vandalizm uygulanarak belediye basıldı. Oradaki çerçeveler yere indirildi, makam basıldı. Sekreterlere hakaret edildi, ağır cümlelerle, dilim varmıyor söylemeye, bir yıldırma ve tehdit uygulandı. Bunların hepsi ekranlarda zaten, özellikle Gökçen Enç'in tavırları ekranlarda gözlendi. Benim kanıt bulmama gerek yok. Bunun için resmi kurumu basarak çalışamaz hale getirmekten dolayı bir anayasa suçu işlendiğini düşünerek müşteki sıfatıyla geldim ve şikâyetimi yaptım. Gökçen Enç'i ve bu uygulamayı yapan hazımsız AKP’lileri ayıplıyorum” dedi.

16 Nis 2014 - 01:19 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber