AK Partili Arıcı'dan Saracoğlu ziyareti

İSTANBUL'DAKİ temaslarını sürdüren TBMM Spor Kulüplerinin Sorunları ile Sporda Şiddet Sorununun Araştırılarak Alınması Gereken Önlemlerin Belirlenmesi Araştırma Komisyonu üyesi milletvekilleri, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı gezdi.

Alper KUTAY
 Komisyonun Başkanvekili olan AK Parti Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı ile üyeler Mehmet Sevigen ve İbrahim Halil Mazıcıoğlu, Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Vedat Olcay, yönetim kurulu üyesi Ömer Temelli, kulüp genel müdürü Serkan Acar ve dış ilişkiler sorumlusu Turgut Acar eşliğinde statta incelemelerde bulundu. AKP'Lİ ARICI VE HEYETE SARACOĞLU HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ İlk olarak stattaki restoranda yemek yiyen heyete, daha sonra stat müdürü Ayhan Bak tarafından Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı hakkında, slayt gösterisi eşliğinde bir sunum yapıldı. Stadı gezen komisyon üyelerine, maçlar sırasında aktif görev alan birimlerden güvenlik kameraları sistemleri yetkilileri, ambulans, ses yayın ve anons görevlileri, skorboard görevlileri ile özel ve resmi güvenlik sorumluları da eşlik etti. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndan sorumlu İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Cengiz Şenocak da maçlarda alınan güvenlik önlemleri hakkında komisyon üyelerine bilgiler verdi.

#

19 Oca 2011 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber