AK Parti'ye üç partiden büyük katılım

Malatya'da MHP, BBP ve diğer partilerde siyaset yapan çok sayıda isim düzenlenen törenlerle AK Parti'ye geçti

AK

Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve parti yöneticileri Doğanyol ilçesine giderek, AK Parti'ye yeni geçenler için düzenlenen törene katıldılar. Rozet takılmadan önce konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Bugün Türkiye'nin geçmiş olduğu o kriz dönemini atlatmak adına, yürekli bir şekilde 'bende varım' diyen hem SP'den, hem MHP'den, hem BBP'den ve hem de MP'den partimize katılımlar var. AK Parti, sen ben yok, Türkiye var diyenlerin partisidir. AK Parti, IMF'ye ülkeyi teslim etmek istemeyenlerin partisidir” dedi.

BBP MİLLETVEKİLİ ADAYI AK PARTİ'DE

AK Parti Doğanyol İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen törende daha önce MHP, BBP, SP, DYP ve MP'den siyaset yapmış olan çok sayıda isim AK Parti'ye katılarak rozetlerini taktılar. BBP Doğanyol Belediye Başkan Adayı ve BBP 7 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı Derviş Erdoğan, MHP Doğanyol Belediye Başkan Adayı Muhsin Öz, DYP'den uzun yıllar ilçe başkanlığı yapan Ramazan Kış, MP'den Belediye meclis üyeliği yapan Özcan Öz ve MHP, BBP, SP'de ilçe yönetimlerinde bulunan çok sayıda isim rozetleri takılarak AK Parti'ye geçtiler.

MHP PÜTÜRGE İLÇE BAŞKANI AK PARTİ'DE

Çalık, Çakır ve Kahtalı, Pütürge ilçesinde düzenlenen katılım töreninde ise bir süre önce MHP Pütürge İlçe Başkanlığı'ndan istifa eden Ahmet Aslan ve beraberindeki partililer AK Parti'ye geçtiler. MHP'de uzun yıllar Pütürge İlçe Başkanlığı yapan Ahmet Aslan'ın rozetini Çalık ve Kahtalı birlikte taktılar. Aslan ile birlikte çok sayıda MHP'de uzun yıllar yönetim kurulunda görev yapan isimler de AK Parti'ye geçtiler. Pütürge ilçesinde CHP'de uzun yıllar siyaset yapan ve Pütürge Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Hasan Taştan'da AK Parti'ye geçerek rozetini taktı.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, “Hem Pütürge'mize ve hem Malatya'mıza birlikte hizmet etmeyi Cenabı Allah bizlere nasip etsin” diye konuştu.

23 Eki 2015 - 11:16 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber