AK Parti referandum için sokaklarda

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hakkari İl Başkanlığı yetkilileri, referandum çalışması kapsamında Çukurca ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat ve beraberindeki parti yönetimi, Kuzey Irak'ın sıfır noktasında bulunan Çukurca ilçesinde referandum çalışması kapsamında vatandaşları bilgilendirdi. Vatandaşlarla sohbet eden ve ilçe esnafıyla da bir araya gelen Başkan Fırat, daha sonra Üzümlü Sınır Kapısını da ziyaret etti.Referandumun Türkiye için hayatı bir önem taşıdığını belirten Başkan Fırat, hızlı yürütme ve güçlü bir yasama ile Türkiye'nin geleceğinin güçleneceğini söyledi. Fırat, "Partimiz tüm üyeleriyle bugüne kadar memleketin bekası için çalışıyor. Şunu tüm kamuoyunun bilmesini istiyoruz ki bizler memleket için varız. Her yerde olduğu gibi Çukurca ilçesinde de sıcak bir şekilde karşılandık" dedi.

01 Mar 2017 - 16:14 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber