AK Parti kampanya şarkılarını tanıttı

AK Parti, Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen kampanya tanıtım töreninde, halkoylamasında kullanacağı şarkılarını kamuoyu ile paylaştı. Klip eşliğinde sunulan şarkılar büyük beğeni kazandı

EVET İLE GÜÇLÜ TÜRKİYE

AK Parti’nin halkoylaması kampanya şarkılarının ilki Evet İle Güçlü Türkiye. Sözleri ve müziği ile şimdiden herkesin beğenisini kazanan şarkının klibinde, Türkiye’nin farklı bölgelerinden ve farklı meslek gruplarından insanlar yer alıyor.

Güçlü Türkiye ve Evet vurgusunun ön plana çıktığı şarkının finalinde ise bir sürpriz var.O sürpriz 8 yaşındaki Azra Ecemsu Gümüş.

BAŞBAKAN İLE SAHNEYE ÇIKTI

Başbakan Binali Yıldırım, kampanya tanıtım töreninde, alkışlar eşliğinde şarkı klibinde rol alan Azra Ecemsu Gümüş ile sahneye çıktı. Küçük Azra, günün en çok konuşulan ismi oldu.

MİLYONLARCA EVET

Ak Parti, halkoylaması kampanya şarkılarının öne çıkanlarından biri de “Milyonlarca Evet” şarkısı oldu."Milyonlarca Evet" şarkı klibi, hikayesi ve prodüksiyonu ile herkesin beğenisini kazandı. Binden fazla insanın rol aldığı klip, Anadolu’nun bir köyünde başlıyor ve büyük bir konvoy eşliğinde İstanbul Yenikapı Meydanı’nda son buluyor.Coşkulu kalabalıklar eşliğinde Türkiye’nin mega projelerine ve Yenikapı Ruhu’na gönderme yapan şarkının finalinde ise güçlü bir evet vurgusu var.Binden fazla oyuncunun rol aldığı, kampanya sloganları ile giydirilen farklı tonajlarda 100’e yakın aracın kullanıldığı klibin hazırlanması 9 gün sürdü. Klibin çekimlerinde ise 2  Alexa kamera ve 2 drone-flycam kullanıldı.Ak Parti’nin mitinglerde ve meydanlarda “Milyonlarca Evet” şarkısını sıklıkla kullanılacağı ifade edildi.

İYİ BİR BAŞLANGIÇ OLDU

Ak Parti’nin bugüne kadar yapılan tüm seçim kampanyalarını yöneten Arter Ajans Başkanı Cevat Olçok, iyi bir başlangıç yaptıklarını belirtti. Hazırladıkları şarkıların herkesi kucaklayan, birlik ve beraberliğe davet eden şarkılar olduğunu ifade eden Olçok, kampanya boyunca olumlu havanın devam edeceğini söyledi.

25 Şub 2017 - 21:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber