Ak Gençlik'te 'İçmen' sesleri

AKP Alanya Gençlik Kolları'nda yaşı nedeniyle aday olamayacak Alaadin Işık'ın yerine genç ve popüler bir siyasetçi olan Yılmaz İçmen'in ismi ön plana çıkıyor

Haber: Alper KUTAY

ADALET ve Kalkınma (AKP) Alanya Gençlik Kolları'nda başarılı bir başkanlık dönemi sergileyen Alaaddin Işık, yaş haddinden dolayı birkaç ay içinde yapılacak kongrede yeniden aday olamayacak. Yeni dönemin AKP İlçe Teşkilatı yönetim kurulunda görev alması beklenen Işık'ın yerine ise Üniak Alanya Başkanı olan ve yıllardır AKP Gençlik Kolları'nda başarılı çalışmalarıyla tanınan İç Mimar Yılmaz İçmen'in başkan olacağı konuşuluyor. Partinin tüm kesimleri tarafından sevilen bir isim olan İçmen'in hem Alanya merkezi hem de beldeleri kucaklayacak güçlü bir yönetim oluşturacağı, 2019 Genel ve Yerel Seçimleri için çalışmalarına şimdiden başlayacağı ifade ediliyor.

26 May 2017 - 23:23 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber