Ak Gençlik istikrara pedal çevirdi

Alanya AKP Gençlik Kolları, seçime iki gün ilginç bir etkinliğe imza attı

Haber: Alper KUTAY
ADALET

ve Kalkınma Partisi (AKP) Alanya İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık ve ekibi, bugün ilginç bir organizasyona daha imza attı. Gençler, "İstikrara Pedal Çevir" sloganı ile Hacet Merkez Seçim Ofisi'nden başlayarak Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik'in Cuma Pazarı'ndaki programına destek verdikten sonra Kuyularönü Camii'nde Cuma Namazı kıldılar. İskele Caddesi, 25 Metrelik Yol ve sahil yolu boyunca kalabalık bir ekiple Alanya’nın dört bir tarafında bisikletlerle istikrar ve ülkenin geleceği için pedal çeviren Ak Gençlik'in organizasyonunu halk coşkuyla destekledi. Ak Gençlik, Alanya’da programı olan AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Adayı Mevüt Çavuşoğlu'nu da bisikletlerle sürpriz bir şekilde karşılayıp hatıra fotoğrafı çektirdi.

30 Eki 2015 - 16:09 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber