Adem Başkan Oba yoluna el attı

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin muhtelif mahalle ve caddelerinde asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yücel, “Amacımız kısa sürede hızlı, etkin ve kaliteli hizmeti vatandaşımızla buluşturmak” dedi

Alper KUTAY


DAHA
önce altyapı çalışması yapılan Oba yolunda Hacıbaba ve Çarşamba Mahallesi’nde asfalt ve satıh düzenleme çalışması başlatıldı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şehir genelinde çalışmaların belirli bir program dahilinde yürütüldüğünü belirterek, “İlk olarak Oba yolunda daha önce içme suyu hattı ve kanalizasyon altyapısı tamamlanan Hacıbaba ve Çarşamba Mahallesi bölgesinde asfalt ve satıh düzenleme çalışmalarına başladık. Bu arada mahalle muhtarlarımız ile uyum içerisinde çalışarak onlardan gelen talepleri değerlendiriyoruz. Bu kapsamda, Süleymanlar Mahallesi, Yeni Mahalle, Uğrak, Karamanlar, Hocalar, Yeşilöz, Büyükpınar,Fakırcalı, Şıhlar, Toslak, Deretürbelinas, Yaylakonak, Toslak ve Tırılar Mahallesi’nde asfalt, yama, çörezleme ve drenaj çalışmaları gerçekleştirildi. Amacımız kısa sürede hızlı, etkin ve kaliteli hizmeti vatandaşımıza sunmak” dedi.

14 May 2014 - 22:34 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

kalfa - adem bey bir de türklerin iç yoluna bi el atsa iyi olur.camiye giderken yoldan mı gidiyoruz mayın tarlasından mı bilemiyoruz.araçlarımızda ne lastik kaldı ne de süspansiyon..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Mayıs 22:34

Çorum Haber