ABD’li ünlü bisikletçiden Dere’ye sürpriz ziyaret

AMERİKALI 59 yaşındaki bisikletçi, barış için dünyayı dolaşıyor. Bisikletiyle çıktığı dünya turu sırasında Alanya’ya gelen Ron Mc Gerity, Alanya Belediyesi'ni de ziyaret etti.

Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Dere ile görüşen Boston Massachusetts doğumlu olan Ron Mc Gerity, 1999'dan beri bisikletinin üstünde dünyayı dolaştığını, 12 yıl boyunca İtalya'dan Fransa'ya, İsveç'ten Yunanistan'a toplam 52 ülkeyi dolaşan ve her gittiği ülkede barış mesajları veren Ron Mac Gerity, “Alanya’da gördüğüm ilgi de beni son derece memnun etti” dedi. Başkan Yardımcısı Kemal Dere, Gerity’e Alanya’yı tanıtıcı kitap ve broşür takdim ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

#

08 Şub 2012 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber