'80 milyon 1’den büyüktür'

CB Erdoğan'ın "Dünya 5'ten büyüktür" sözlerini anımsatan Sarıca, "80 milyon da 1'den büyüktür. Türkiye 1 kişinin siyasi emellerine alet edilen bir ülke oldu" dedi

Haber: Alper KUTAY
TÜRK
seçmeninde 65. Hükümet'in kurulmasından sonra artık ekonominin düzeleceğine, dış politikanın rahatlayacağına, terörün biteceğine, asgari ücretin artacağına dair anlamsız bir beklenti başladığını üzülerek gözlemlediklerini söyleyen Saadet Partisi (SP) İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, "Milli Eğitim Bakanı Turizm Bakanı olunca işler düzelmez, işsizlik azalmaz, turizm kurtulmaz. Böyle bir umut yok, olmamalı da. Hükümetteki bu değişiklik ancak Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı rahatlatmış ve heyecanlandırmış olabilir" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Dünya 5'ten büyüktür" sözlerine de atıfta bulunan Sarıca, "Nasıl ki insanlığın kaderini 5 ülkenin siyasi çıkarlarına mahkûm etmek, ne akla, ne vicdana, ne de hakkaniyete sığmazsa, Türkiye’nin kaderini 1 kişinin siyasi çıkarlarına mahkûm etmek de ne akla, ne vicdana, ne de hakkaniyete sığmaz. Çünkü 80 milyon 1’den büyüktür" diye konuştu.

26 May 2016 - 15:58 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber