'420 Bozkurt ve Asena ile Antalya'yı fethettik'

Antalya'daki İl İstişare Toplantısı'na 420 Bozkurt ve Asena ile katıldıklarını söyleyen MHP İlçe Başkanı Türkdoğan, "Alanyalılar göğsümüzü kabarttı" dedi.

Haber: Alper KUTAY

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy tarafından Antalya Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Yeni Anayasa Değişikliği ve Referandum Süreci' konulu toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Doç. Dr. Mehmet Günal, MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi ve Antalya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul, MHP MYK Üyesi, Afyon Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Üyesi Avukat Mehmet Parsak ile MHP MYK Üyesi Hüseyin Kocabaş'ın katıldığını anımsatan MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, "Antalya'daki toplantıya Alanya'dan 420 Bozkurt ve Asena ile adeta çıkarma yaptık" dedi.
HASTANEDE ZİYARET ETTİLER
Kendilerini yalnız bırakmayan, başta Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu ve ekibine teşekkür eden Türkdoğan, sadece Avsallar'da meydana gelen trafik kazasının kendilerini üzdüğünü ancak can kaybı yaşanmamasının en büyük tesellileri olduğunu vurguladı. Türkdoğan, "Alanya'nın gücünü Antalya'da göstermemize vesile olan tüm dava arkadaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum" mesajı verdi. Öte yandan Avsallar'da yaşanan trafik kazasında hastanelik olan 4 kadın partiliyi; MHP Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul, İl Başkanı Mustafa Aksoy, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu ve partililerle birlikte ziyaret eden Türkdoğan, tedavileri süren Asenalardan sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

27 Şub 2017 - 15:06 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber