4 müdür görevden alındı

4 ilin emniyet müdürü, İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alındı

RESMİ Gazete'de yayımlanan atama ve görevlendirme kararlarına göre, Giresun Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, Muğla Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Sivas Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay ve Van Emniyet Müdürü Ümit Yurdakul başka bir göreve atanmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alındı.

Giresun Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Uğur Öztürk, Muğla Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Veysal Tipioğlu, Sivas Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Turgay Çalışkan ile Van Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Mahmut Karaaslan atandı.
     
VAN EMNİYET MÜDÜRÜ YURDAKUL MERKEZE

Van Emniyet Müdürü Ümit Yurdakul, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alındı.
Van Emniyet Müdürü Yurdakul’un, İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan atama kararnamesine göre görevden alındığı belirtildi. 2012 yılı içerisinde 1’inci Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi ederek Polis Başmüfettişi olarak Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda görev alan Yurdakul, 14 Eylül 2012’de Van’a atandı.

''AYRILMAK İÇİN DİLEKÇE VERMİŞTİM, KABUL EDİLMEMİŞTİ''


Yurdakul, bunun 2-3 gün içerisinde gelişen bir olay olduğunu belirterek, "Ben daha önce Van’dan ayrılmak için dilekçemi vermiştim. Bu valilik tarafından kabul edilmemişti. Şimdi görevden alınarak merkeze alındık. Bugüne kadar burada görev yaptığımız süre içerisinde bir tuğla bile bırakabilmişsek ne mutlu bize. Görevi bize verenler, bu görevi bizden alabilir" dedi. Yurdakul’un merkeze alınmasından sonra Van Emniyet Müdürlüğü görevine ise Polis Başmüfettişi Mahmut Karaasalan’ın atandığı belirtildi

15 Mar 2014 - 10:38 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber