20 kişi MHP'den AK Parti'ye geçti!

Ankara’nın Polatlı ilçesinde MHP üyesi 20 kişi, partilerinden istifa ederek AK Parti’ye üye oldu

AK

Parti Polatlı İlçe Teşkilatının Aralık ayı İlçe Danışma Toplantısı’nda gerçekleşen törende, MHP üyesi 20 kişi, partilerinden istifa ederek AK Parti’ye geçiş yaptı. Törene Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Cemalettin Kömürcü, AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Gazi Karaoğlu, Keçiören Belediye Meclis Üyesi Nazıf Ercan, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Polatlı Belediyesi meclis üyeleri, AK Parti İlçe Gençlik Kolları ve Kadın Kolları temsilcileri ile partililer katıldı.

AK Parti’ye geçiş yapan MHP’lilere, rozetlerini Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Cemalettin Kömürcü, AK Parti İlçe Başkanı Gazi Karaoğlu ve Keçiören Belediye Meclis Üyesi Nazıf Ercan taktı.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, yaptığı konuşmada, “Kardeşlerimizin bugün bu davaya katılması bizleri mutlu etmiştir. Vatandaşlarımız AK Parti üzerinde oynanan oyunları görmüş ve ülkesini seven bireyler olarak AK Parti’ye geçmişlerdir. Kendilerine hoş geldin diyorum” diye konuştu.

“GERÇEK MİLLİYETÇİLİK AK PARTİ MİLLİYETÇİLİĞİDİR”

MHP’den istifa ederek AK Parti’ye geçiş yapan MHP Polatlı eski İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Güven Aydoğan ise, “Gerçek Milliyetçilik AK Parti Milliyetçiliğidir. Bugün ülkemizin huzuru ve refahı için bizler ‘AK Parti’ dedik. Rahmetli Alparslan Türkeş sağ olsaydı, bugün ülke menfaatleri için Türkiye'nin huzuru için AK Parti'ye destek olurdu” ifadelerini kullandı.

30 Ara 2015 - 10:22 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber