“15 senede yapılmayan 15 günde mi yapılacak“

Seçime 18 gün kala Alanya Belediyesi’ne ait iş makinelerinin Sanayi Sitesi’nde çalışmaya başlaması esnaftan tepki gördü. Çok sayıda esnaf, “Bu tamamen göz boyama çalışması. 15 senede çözülmeyen sorunlar 15 günde mi yapılacak?” dediler

-Yasin ARAZ 30 Mart yerel seçimlerine 18 gün kala Alanya Belediyesi atağa (!) geçti ancak seçime 18 gün kala Alanya Belediyesi’ne ait iş makinelerinin Sanayi Sitesi’nde çalışmaya başlaması esnaftan tepki gördü. Yıllardır Alanya Belediyesi’ne sayısız dilekçe verip talepte bulunduklarını ancak atık su ve yağmur suyu kanallarındaki iyileştirmenin seçime 18 gün kala başlaması esnaf tarafından seçim yatırımı olarak değerlendirildi. Sanayi Sitesi esnafı Ramazan Yıldırım, “Bizi hep üçüncü sınıf insan yerine koydular. Şimdi seçime üç hafta kala sözüm ona çalışma yapıyorlar. Sezon başı böyle iş mi olur?” diye sordu.

‘BU RESMEN SEÇİM YATIRIMI’

Müşterilerin dükkânlara giremediğini ve mağdur olduklarını söyleyen Yıldırım, “Ben kişisel olarak bu işin bir an önce yapılmasını istemeye gittiğimde ‘Sen git, oda başkanın gelsin’ dediler. Şimdi de kendiliğinden çalışma başladı” dedi. Bir başka Sanayi Sitesi esnafı Ramazan Kaplan da dün başlayan çalışmaların oy toplamak için seçim yatırımı amaçlı olduğunu düşündüklerini söyledi. İşyerinin önü tamamı ile kapanan ve toz toprakla mücadele ettiklerini belirten İsmet Toklu da 1989 yılından beri Alanya Sanayi Sitesi’nde esnaf olduğunu, yıllardır bu hizmeti beklediklerini ancak seçime üç haftadan az bir süre kala başlayan çalışmaların tamamen seçim yatırımı olduğunu belirtti.

11 Mar 2014 - 18:55 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber