Parfüm kokum uçup gitmesin

Sıcak ve nemli havalarda ne kadar kaliteli parfüm kullanırsak kullanalım, tere maruz kaldığımızdan, vücuttaki etkisi uçup gidiyor. Kokusu kalan parfümün ise ilk sıktığımız hisle alakası olmuyor.Kullandığımız parfümün yaz aylarında daha kalıcı olması için size bir öneride bulunacağım.Bay, bayanın uygulayacağı bu bakım ile hem uzun süre mis gibi kokacaksınız hem de kavurucu sıcaklarda vücudunuzu nemlendirerek sıcağa kafa tutacaksınız.Duştan sonra vücudunuza parfümünüzü sıkın. Çay tabağı altına yarım parmak saf vazelini koyun. Üzerine parfümünüzden tabakta sıvı hali alacak şekilde sıkın. 4-5 saniye karıştırıp, parfümün uçmasına vakit vermeden kulak arkası, omuz ve bileklerinize uygulayın. Saatlerce duran ve mis gibi kokan parfümünüzle gün boyu kendinizi taze ve temiz hissedeceksiniz.BU RUJU ÇIKARTMAK BİR ÖLÜMBazı rujlar gün boyu dudağımızda kalmak için yetersiz fakat çıkartmak istediğimizde de bir o kadar inatçıdır. Çıkartıp yeni bir ruj sürmek istediğimizde ya da sadece çıkartmak istediğimizde, dudak ustu ve alt dudak etrafına iyice yayılır. Deri gözeneklerine ruj sıkışarak yüzümüze farklı bir ton verir.Bu şikayetten kurtulmanın en doğal yolu, zeytinyağıdır. Kulak pamuğunu batırdığınız zeytinyağını, dudağınızdaki ruju silerek hiç sürmemiş gibi kurtulabilirsiniz.EYVAH! OJELERİM KURUMADIBir kadının en savunmasız olduğu tek an oje sürdükten 10 dakika sonrasıdır, derler. El ve ayaklarımıza oje sürer ve penguen gibi yürümeye başlarız. Kazara bir yere çarptıysak eğer vay halimize.Çalışan ve süsünden, renginden ödün vermeyen bayanlara bir taktik... Evde oje kurutucunuz kalmadı mı? Ya da hiç olmadı mı?Oje sürdüğünüz parmaklarınızı soğuk su dolu kabın içinde bir kaç dakika bekletin. Ne kadar çabuk kuruduğunu göreceksiniz.SAÇLARIM ELDEN GİDİYORÇoğu yazımda belirttiğim gibi günlük saç bakım yağlarınızı ihmal etmeyin. Keratin ve argan yağınızı saçınıza uygulayarak nefes almasını sağlayın. Saçlarınız hep sac dibinden hem saç ucundan beslendiği için aylık düzenli kuaför bakım ve kesimden kaçınmayın. Eğer kuaföre gidecek vakti bulamıyorsanız evde mutlaka saç maskelerinizi uygulayınız. İhmale gelen saç bakımları yüzünden senede 8 - 10 cm kadar kestirmek zorunda kalabilirsiniz.NOT: Haftaya sizlerle salon bakim ürünleri ve uygulama\satış fiyatlarını paylaşacağım. Tüm hanımlara ve beylere sağlıklı bakımlı koca bir hafta diliyorum. Bakımı elden bırakmayın.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Aysun Kaval - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Alanya Belediye Başkanlığı anketi - Alanya'nın nabzını tutuyoruz! Siz kime oy verirdiniz?
Tüm anketler

Çorum Haber