Zirve haftaları

ALBİMO Alanyaspor, üst üste iki hafta Oba Stadyumu'nda. Temsilcimiz 2 Kasım'da lider Osmanlıspor'la, 5 gün sonra 7 Kasım'da Boluspor'la zirve yarışını çok yakından ilgilendiren iki önemli maça çıkacak

EVDE İKİ MAÇ

Giresun'dan 3 puanla dönerek 3'üncü sıradaki yerini koruyan ALBİMO Alanyaspor, Kasım ayının ilk haftasında kendi evinde 2 önemli sınav verecek. ALBİMO Alanyaspor, 2 Kasım Pazar günü saat 16.00'da Oba Stadyumu'nda  Osmanlıspor'u konuk edecek. 5 gün sonra 7 Kasım Cuma akşamı saat 18.30'da da ligin önemli ekiplerinden Boluspor'la karşılaşacak. Turuncu-Yeşilli takım bu iki maçı kazanıp üst sıralardaki yerini biraz daha sağlamlaştırmayı planlıyor. ALBİMO Alanyaspor Sportif Direktörü Taner Savut, "Çok zorlu ve önemli iki maça çıkacağız. Her anlamda maçlara çok iyi hazırlanacağız" dedi.

PASSOLİG'E DAVET

ALBİMO Alanyaspor Kulübü Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Turan Görgün, takımın zirve yolunda büyük mücadele vereceği iki maç öncesi yaptığı açıklamada herkesi passolig kartı almaya davet etti. Görgün, "ALBİMO Alanyaspor  izlenmeyi hak eden bir takım haline geldi. Bunun ilk basamağı bir passolig kartı almak ve maçlara gelmek. Taraftarımız kolayca bu karta sahip olsun diye kulüp binası yanındaki passolig noktamıza bir yenisini daha ekleyerek Alanyum AVM'de de passolig noktası oluşturduk. Futbolseverler sadece 10 dakikalarını ayırarak passolig kartlarına sahip olabilir. Maçlara gelen taraftar sayısında artış bekliyoruz" diye konuştu.

'Gücümüzü gösterelim' (GÖRGÜN)

Görgün, "Lider Osmanlıspor'a ALBİMO Alanyaspor'un arkasında önemli bir kitle olduğunu sayımızla ve sesimizle gösterelim" dedi.

28 Eki 2014 - 08:56 Antalya/ Alanya- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber