Mevlüt Çavuşoğlu

ALANYA'NIN

gururu ve umudu. Halkımızın çoğu onu sever ve sayar. Kendisinin yeniden aynı görevde kalmasına çok sevindim. Çünkü Dışişleri Bakanlığı en zor bakanlıktır. Ve en büyük hizmettir. Birçok milletlerle görüşmek kolay mı? Ama Çavuşoğlu gittiği her yerde sevgi ve saygıyla karşılandı. O yüzündeki tebessüm ve güven sağlayan bakışıyla konuştuğu her konuda inandırıcıdır. Onun için birçok görevi en iyi şekilde çözümlüyor. Çavuşoğlu sorunları iknayla çözüyor. Alanyamıza en hızlı şekilde hizmet sağladığı gibi Türkiye'mizde de umulmadık işleri başarıyla sonuçlandırıyor. En büyük inancım şudur ki uzak olmayan bir zamanda Alanya'nın il oluşunun müjdesini bize Çavuşoğlu verir. Çünkü il sözünü yıllardır duyuyoruz fakat bir türlü kısmet olmadı. Her şeyin bir zamanı var. Olur ya belki zamanı yakındır. Allah kısmet ederse bir de turizm yola sokulursa Alanya bir il olmuş durumda. Alanyamız dev adımlarla ilerledi. Yıllardır başarıdan başarıya koştu. Belediyeleri, motelleri, binaları, denizi, basını, restoranları, plajları, şehrin temizliği, parkları, eğlence yerleri, sinemaları bu kadar donanımlı bir kaza gösterin, var mı? Eh yüce Allah büyük. Gün doğmadan neler doğar. Bu yazımı noktalarken sayın Çavuşoğlu’na daha büyük başarı ve mevkiler, sağlık ve mutluluklar dilerken, gülen yüzünüz hiç solmasın. Hep hizmetler verin, saygılarla.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Nermin Adalı - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Alanya Belediye Başkanlığı anketi - Alanya'nın nabzını tutuyoruz! Siz kime oy verirdiniz?
Tüm anketler

Çorum Haber