Sağlamel ve ekibi sahada

Alanya Elektrikçiler, Elektronikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkan adayı Tuğran Sağlamel ve ekibi, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

25 OCAK Cumartesi günü Alanya Şoförler Odası Toplantı Salonu'nda yapılacak olan Alanya Elektrikçiler, Elektronikçiler, Sıhhi Tesisatçılar Odası Olağan Genel Kurulu'na tüm üyelerini davet eden Sağlamel, "25 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan kongremize değerli oda üyelerimizi davet ediyoruz. Odamıza yakışır bir kongre olmasını temenni ediyoruz. Üyelerimize de aktardığımız gibi birçok projemiz var. Projelerimizi aktif hale getirmemiz için sandıkta bizleri desteklemelerini istiyoruz. Seçimleri hak eden kazınsın" dedi.  Çevre yolu, Hasbahçe Kavşağı’ndaki odaya kayıtlı bulunan esnafları da ziyaret eden Sağlamel, aday olduğu günden itibaren tüm esnaf arkadaşlarını ziyaret ederek hem kendisini anlattığını hem de sorunlarını dinlediğini belirtti. Seçimden seçime değil, her zaman üyelerinin yanında olacağını belirten Sağlamel, başkan seçildiğinde her ay düzenli toplantıların organize edileceğini, odada daha hızlı hizmet sunumu için çalışma ortamı oluşturulmasını ve eğitim çalışmaları yapılmasını sağlayacaklarını sözlerine ekledi.

21 Oca 2014 - 00:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber