Zuhal Topal'ı çıldırtan detay!

Zuhal Topal'a karşı sert söylemlerde bulunan Esra Erol ve Seda Sayan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iftarında aynı masada oturması ve samimi görüntüleri dikkat çekti

Zuhal Topal'ı çıldırtan detay!
Haber albümü için resme tıklayın

SON dönemlerde skandalların eksik olmadığı izdivaç programında farklı kanallarda yayınlar yapan Zuhal Topal, Esra Erol ve Seda Sayan zaman zaman karşı karşıya gelebiliyor.
ZUHAL TOPAL'I HEDEF TAHTASINA OTURTMUŞLARDI
Bu noktada taraflarını seçen üçlüden Seda Sayan ve Esra Erol, birbirlerine yönelik yumuşak ifadeler kullanırken; Zuhal Topal'ı yerden yere vurmuşlardı.
AYNI MASADA OTURDULAR
Dün akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iftarında da karşı karşıya gelen bu iki isim aynı masada oturarak adeta Zuhal Topal'a karşı birlik mesajı verdi. Davette kaldıkları sürede ikilinin samimi görüntüleri dikkatlerden kaçmadı.
İşte o kare

20 Haz 2016 - 10:27 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber