Zor günler yaşayan Hadise'den flaş karar!

Yaz aylarında kardeşine beach açan Hadise, şimdi de annesine kitap çıkarmaya hazırlanıyor

TRENDYOLmarkasının sahibi DSM Grup ile imzaladığı sözleşmeye aykırı davrandığı gerekçesiyle mahkemelik olan ve 250 bin euro ceza ödemesine karar verilen Hadise, ailesine yatırım yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yaz ablası Hülya Açıkgöz adına Bodrum’da beach açan şarkıcı, sezonun sona ermesiyle yeniden kolları sıvadı. Hadise, şimdilerde annesi Gülnihal Açıkgöz’ün hazırladığı yemek kitabı için harekete geçti. 
Hemen hemen her yerde annesinin mutfaktaki hünerlerinden bahseden şarkıcı, müzik dışındaki atılımlarıyla da dikkat çekiyor. Bir süredir hazırlık aşamasıyla ilgilenen Açıkgöz Ailesi’nin artık sona geldiği öğrenildi. Şarkıcının ailesinden, yakın zamanda büyük bir tanıtım düzenleyeceği Kitapla ilgili sessiz kalmalarını istediği öğrenildi.  

23 Eki 2016 - 10:01 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber