Zayıf halini görenler inanamadı: Paylaşımı ağızları açık bıraktı

Güzelliği ve oyunculuk kariyerindeki başarısıyla çok konuşulan Bade İşçil (33) sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ağızları açıkta bıraktı

Zayıf halini görenler inanamadı: Paylaşımı ağızları açık bıraktı
Zayıf halini görenler inanamadı: Paylaşımı ağızları açık bıraktı
Haber albümü için resme tıklayın

SON olarak 'Eski Sevgili' filmiyle izleyici karşısına çıkan Bade İşçil çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı. Bayram tatilini gerçimek için Londra'da bulunan evine giden İşçil'in, Hyde Park'ta scootera binerken çekildiği kareyi sosyal medya hesabından paylaşmasının ardından takipçilerinden yorum yağdı. Olduğundan aşırı zayıf görünen İşçil'in takipçileri kilo verdiğini düşünse de gerçek kısa sürede ortaya çıktı.

Sosyal medya hesabından eğlenceli anlarını paylaşmaktan çekinmeyen Bade İşçil'in son iki paylaşımı arasındaki kilo farkı takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Ancak kısa süre sonra ünlü oyuncunun kendisini photoshop kullanarak incelttiği ortaya çıktı. Paylaştığı fotoğrafta üst bacağının daha ince görünmesi ve ağaç gölgesinin yamuk olması İşçil'i ele verdi.

İşte işçil'in fotoğrafına gelen o yorumlardan bazıları...

27 Haz 2017 - 22:34 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber