Yağmur Ünal, Arda Turan'ın mutfağında!

Barcelona'da forma giyen Arda Turan ile Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal'ın aşk yaşadığı iddiası magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. İkilinin aşkı, milli futbolcunun İspanya'daki evinin mutfağında çekilen bir fotoğrafla belgelenmiş oldu

AŞK iddiası, Arda Turan ile Yağmur Ünal'ın 1.5 ay önce milli futbolcu İstanbul'dayken tanışmalarıyla ortaya çıktı. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Arda Turan'ın dayısı Nuri Seviş'in tanıştırdığı ikili, hemen birbirlerinin telefon numaralarını aldı. Kısa süre içinde arkadaşlıkları aşka dönüşünce Arda, Yağmur Ünal'ı İspanya'ya davet etti.

FOTOĞRAF ELE VERDi

Arda, Barselona'da Ünal'ı evinde ağırladı. Arda'nın yanından ayrılmayan dayısı Nuri Seviş, Ünal ile Arda’nın mutfağında bir fotoğraf çektirdi. Seviş'in sosyal medya hesabında daha önce de Arda'nın mutfağında çekilmiş bir fotoğrafı iki ünlü ismin aşk haberini doğrulamış oldu.

İKİ FOTOĞRAF DA AYNI MUTFAKTA

Yağmur Ünal, yıldız futbolcu Arda Turan'ın Barselona Esplugas De Llobregat'taki evinin mutfağında milli futbolcunun dayısıyla birlikte fotoğraf çektirdi.

ARDA’NIN DAYISI, BARCELONA’DA YAĞMUR’LA POZ VERDİ

Arda’nın dayısı daha önce de aynı mutfakta Saffet Ulusoy ile bu fotoğrafı paylaşmıştı.

13 May 2017 - 11:22 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber