VIP araçtan dolmuşa!

Sosyetik iş adamı Hacı Sabancı, önceki akşam Cannes Film Festivali kapsamında düzenlenen ve dünyaca ünlü yıldızların akın ettiği amfAR Gala'daydı. Geçtiğimiz haftalarda 6 yıllık ilişkisi sona eren Özge Ulusoy ise dolmuştaydı

HACI Sabancı ayrılığıyla Gündem olan Özge Ulusoy, geçtiğimiz haftaya da "Ne yapalım, mankenler olarak gidip fakirlerle mi çıkalım?" cümlesiyle damgasını vurmuştu. Ayrılığın ardından kendisini tatile ve işe veren ünlü model, önceki gün bir çekim için gittiği İtalya'dan döndü.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Cannes’da düzenlenen amfAR Gala’ya Hacı Sabancı, kardeşiyle 265 bin TL ödeyip katıldı. Dün Sabah soluğu Bebek'te alan Ulusoy ise ulaşım için tercih ettiği araçla dikkati çekti. Sosyetik iş adamıyla aşk yaşadığı dönem kendisine gittiği yerlere göre son model bir Otomobil, VIP minibüs ve lüks tekne tahsis edilen güzel model, dün sabah dolmuş kullandı.

Bir arkadaşıyla dolmuşa bindiği sırada fotoğraf çektirip "Dolmuş candır" notuyla İnstagram'da paylaşan Ulusoy için "Hacı gitti, konforlu hayat bitti" yorumları yapıldı.

27 May 2017 - 13:12 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber