Ünlü oyuncular fena yakalandı

Hakan Sabancı ve Engincan Ural, önceki gece çapkınlık turuna çıktı. Gittikleri mekanda iki gurbetçi güzelle yakınlaşan ikili, geceye genç iş adamının Kanlıca’daki yalısında devam etti

ADIHadise ile anılan Hakan Sabancı, Sibel Can’ın oğlu Engincan Ural’la çapkınlık turunda yakalandı. cihangir’de bir mekanda buluşup ardından Nişantaşı’ndaki bir bara geçen ikili, içeride iki gurbetçi güzelle yakınlaştı.

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre; dörtlü, eğlenceye Sabancı Ailesi’ne ait Kanlıca’daki yalıda devam etme kararı aldı. Sabancı ve Ural, muhabirleri atlatmak için kızları taksiyle önden gönderdi.

FLAŞLAR PATLAYINCA ŞOKE OLDULAR

Mekandan ayrı ayrı çıkıp Sabancı’ya ait VIP minibüse binen ikili, Kanlıca’daki yalının önünde kızların gelmesini bekledi. Genç işadamı bir süre sonra içeri girerken Ural, güzelleri beklemeye devam etti.

Kızlar gelir gelmez flaşların patlamasıyla şoke olan üçlüden Ural ve kız arkadaşı, koşar adımlarla yalıya girdiler. Diğer güzel ise taksiden inmeyip kaçmayı tercih etti.

25 Şub 2017 - 11:36 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber