Survivor 2017'de şampiyon belli oldu!

"Survivor 2017 şampiyonu kim oldu?" sorusunun cevabı belli oldu. Kıbrıs'ta gerçekleştirilen büyük finalde Adem ve Ogeday şampiyonluk heyecanı yaşadı. Canlı SMS oylamasına çıkan iki isimden en çok oyu alan Ogeday Survivor şampiyonu oldu

"SURVIVOR 2017'de şampiyon kim oldu?" sorusunun cevabı belli oldu. Kıbrıs'ta düzenlenen finalde Adem ile Ogeday canlı SMS oylamasında karşı karşıya geldi.

Şampiyonluk heyecanı yaşayan iki ismin canlı yayında duygu ve düşüncelerini ifade etti.

Şampiyonluk koltuğunda oturan Adem'in final gecesindeki ilk sözleri: "Çok uzun bir yoldan geldik buraya. Birçok sınavdan geçtiğimi düşünüyorum. Beni buraya getiren benim irademin yanı sıra beni ailelerinden biri gibi gören halkımızdır. Onlara çok teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Ben burada sadece bir yolcuyum. Bendan sonra buraya yeni yolcular da gelecek. Bir eğitimci olarak küçük çocuklara örnek olabildiysem, akıllarında kalabidiysem bu benim için en büyük mutluluk. Çok heyecan yaşadım. Yaptığım iç heyecan ve korkuyla beslenen bir iş ama şuandaki duygularımı tarif edemem. Bugün her türlü sonuca razıyım. Bugün benim gözümde iki şampiyon var. Ogeday da en az benim kadar şampiyonluğu hak eden bir kardeşim."

Daha sonra yeniden söz alan Adem, "Hedefim kesinlikle Kıbrıs'tı. İnanarak geldim. Ama hiçbir zaman hedefsiz çıkmadım. Bazen yarı yolda kaybettim. Burada da bu riski yaşıyordum. Hiçbir şekilde strateji yapmadım. Dışarda nasıl Adem'sem burada öyleydim. Gönlüm çok rahat. Sabaha kadar konuşsamda beni buraya getirenlerin hakkını ödeyemem. Hepsine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Ogeday ise şöyle konuştu: "Çok uzun bir maratonun artık son aşamasındayız. 5 ay boyunca tüm duyguları yaşadık. İyiki buraya gelmişim. Gerçekten Adem ağabey de gerekeni söyledi. Çok değerli bir yarışmacı. Mücadele ederken de söylemiştim. 'Güçlü isimlerle yarışmak istiyorum' demişti. Kendisi de o güçlü isim. Bugün bir karar verilecek gerçekten çok heyecanlıyım. Buraya kadar gelebilmek iki taraf için de şampiyorluktur. İkimiz de çok hak ettik. Halkımız bizi 5 ay boyunca izledi karar verecek. Adem ağabeye çok teşekkür ediyorum."

İkinci kez söz hakkı verilen Ogeday, "Survivor’dan önce hedeflerimi basamak olarak koydum. Survivor’a katılmaktan finale kadar. Bütün basamakları atlayabilrim. Son bir adım kaldı. Bu saatten sonra halkımızın da desteği ile önceliğim şampiyon olmak. Ancak olamasam da halkın taktirine bırakıyorum. Adaya bir daha gelsem farklı bir kişi olamam. Çıkan her karara saygım sonsuz" dedi.

23 Haz 2017 - 00:47 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber