Selim Erdoğan elbise dolabında kenevir yetiştirmiş!

Evinde uyuşturucu bulunan ve tutuklanan Selim Erdoğan, 'içiciyim' dedi; ancak evinde kenevir yetiştirmek için düzenek bulundu

UYUŞTURUCU imal etmek ve ticaretini yapmak” suçundan tutuklanan oyuncu Selim Erdoğan “içiciyim” dedi. Oyuncunun evindeki elbise dolabında kenevir yetiştirmek için hazırlanmış düzenek bulundu. Erdoğan’ın uyuşturucuyu yaz aylarında ünlülere sattığı iddia edildi.
 
Muğla Marmaris'teki evinde uyuşturucu bulunduğu için "Uyuşturucu imal etmek ve ticaretini yapmak" suçundan tutuklanan dizi ve sinema oyuncusu Selim Erdoğan'ın evini uyuşturucu imalathanesine çevirdiği ortaya çıktı. Erdoğan'ın, uyuşturucuyu yaz aylarında tatilini Marmaris'in sosyetik köyü olarak bilinen Selimiye'de geçiren ünlülere sattığı öne sürüldü.
 
SİSTEM KURMUŞ
Muğla İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan ve Selim Erdoğan'ın adına yer verilmeyen açıklamada, "Evin giyinme odasında, kenevir yetiştirmek için elbise dolabına özel olarak hazırlanmış suni ısıtma ve havalandırma sistemiyle suni iklimlendirme kabini bulundu. Yaklaşık 1 kilogram kubar esrar, 1 hassas terazi, 1 esrar öğütme makinesi ele geçirildi" denildi. Açıklamada belirtilen düzenekler, daha çok uyuşturucu imalat ve ticareti yapan zehir tacirlerine yönelik yapılan operasyonlarda ele geçiriliyor.
Selim Erdoğan, çıkarıldığı mahkemede, "Uyuşturucu imal etmek ve ticaretini yapmaktan" tutuklandı.
 
'İÇİCİYİM' DEMİŞ 
Erdoğan'ın yaşadığı Selimiye, Marmaris'in en sosyetik köyü olarak biliniyor. Birçok ünlü ismin burada evi bulunuyor.
 
ÜNLÜLERE Mİ SATIYOR? 
Erdoğan'ın evinde uyuşturucu yetiştirme düzenekleriyle birlikte hassas terazi de ele geçirilmesi üzerine, uyuşturucuyu yaz aylarında köye gelen ünlülere sattığı öne sürüldü. Erdoğan'ın ifadesinde, içici olduğunu, uyuşturucu satmadığını söylediği öğrenildi.

28 Nis 2017 - 11:13 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber